Natuurlijk R-Alfaliponzuur 100 capsules

  • Natuurlijk R-Alfaliponzuur 100 capsules

Natuurlijk R-Alfaliponzuur Alfaliponzuur is een zwavelhoudend vetzuur dat van nature in elke cel van het menselijk lichaam voorkomt. Het lichaam kan zelf alfaliponzuur aanmaken en het komt voor in vrijwel alle voeding al is het in beperkte mate. Alfaliponzuur is zowel vet- als wateroplosbaar.    Natrium-R-lipoaat is de gestabiliseerde vorm van de natuurlijke, lichaamseigen R-alfaliponzuur waarbij het is gebonden aan natrium. De meeste producten op de markt zijn een mengvorm van synthetische (S-vorm) en natuurlijke alfaliponzuur (R-vorm). Dit vanwege prijs én omdat R-alfaliponzuur in zijn pure vorm erg instabiel en temperatuurgevoelig is. Dat is met de natrium-R-lipoaat verbinding verleden tijd. R-alfaliponzuur heeft een hogere biologische beschikbaarheid dan de synthetische vorm.

  • alfaliponzuur in de lichaamseigen vorm
  • stabiel en met hoge biologische beschikbaarheid

Samenstelling per capsule: 100 mg R-alfaliponzuur (uit natrium-R-lipoaat)

Hulpstoffen: Rijstmeel, hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumstearaat.

Gegarandeerd vrij van: Gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs. 

Gebruik: 1-2 capsules per dag bij voorkeur op een nuchtere maag met ruim water innemen of zoals geadviseerd. Bij 2 capsules verspreid over de dag innemen.

Opmerking: Helaas mogen wij in verband met nieuwe Europese regelgeving consumenten niet uitleggen waar dit voedingssupplement voor gebruikt kan worden. Meer informatie over deze nieuwe regelgeving vindt u hier. U kunt ons tijdens kantooruren bellen voor advies op 075-6476050. Buiten kantooruren kunnen we u adviseren om informatieve websites te raadplegen zoals www.kiesvoorietsextra.nl of www.orthokennis.nl.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Informatie

  • Merk: Vitals
  • Model: 100 capsules
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs

  • €44,95

  • Excl. BTW: €41,24