Prelox Erectiepil

  • Prelox Erectiepil

De Prelox erectiepil bevat een gepatenteerde combinatie van twee potentievergrotende ingrediënten, waaronder Pycnogenol. Uit onderzoek is bewezen dat deze ingrediënten het voor een man mogelijk maken om makkelijker een erectie te krijgen en deze tevens veel langer vast te houden

Prelox is een nieuwe, veilige en geheel natuurlijke manier om uw sexuele genot en prestaties te verhogen. Prelox is vrij verkrijgbaar.

In het kort:
- Prelox herstelt uw spontane zin in sex 
- geeft u langdurige en betere erecties 
- is natuurlijk en 100% veilig in het gebruik 
- is onderzocht, bewezen en internationaal gepatenteerd 

Hoe werkt het?
Ingredienten
Prelox is een gepatenteerde combinatie van L-arginine en Pycnogenol®. Samen verhogen zij de lichaamseigen productie van stikstofmonoxide (NO). Dit bevordert de bloedsomloop in de penis en beschermt de aanwezige bloedvaten tegen de gevolgen van het ouder worden. Deze combinatie heeft een sterk effect op de bloedstroom in de aanwezige bloedvaten, verbetert de doorstroming en daarmee het seksuele uithoudingsvermogen. Het NO wordt geproduceerd in het lichaam van het aminozuur L-Arginine. 

De ontdekking van het belang van NO voor de bloedsomloop werd  in 1998 beloond met een Nobelprijs. Sindsdien hebben studies aangetoond dat NO ook een beslissende rol voor de bloedstroom in het genitale gebied (o.a. de penis) en de seksuele bevrediging speelt. In Prelox is het L-Arginine aanwezig gecombineerd met een ander aminozuur  L-Aspartate, om zo de meest natuurlijke houdbaarheid te waarborgen. Pycnogenol®, het extract van Franse pijnboomschors, bevordert het werkende L-Arginine voor een versnelde productie van NO.

Klinisch onderzoek
Uit klinisch onderzoek door doktor Steven Lamm uit New York blijkt dat:
- Prelox erectiepil betere erecties geeft bij 84% van de mannen die Prelox 6 weken lang hebben gebruikt. 
- 65% van de gebruikers vond het krijgen van een erectie makkelijker gaan. 
- 78% van hen gaf aan verbetering van de erectie te merken dankzij Prelox 
- Maar liefst 65% van de oudere deelnemers ondervond een terugkeer van de 'ochtenderectie'.

Gebruiksadvies
De dagelijkse aanbevolen dosering is 2 tabletten. Om de benodigde opbouw van de werkzame ingredienen te versnellen kunt u de eerste twee weken 2 tabletten tweemaal per dag (2 's chtends en 2 's avonds) nemen.  
Daarna gewoon de 2 tabletten per dag ('s ochtends) om de passie en de seksuele prestaties bij te houden. Neem de tabletten bij voorkeur niet op een lege maag

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Informatie

  • Model: 60 tabletten
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs

  • €39,95

  • Excl. BTW: €36,65

Tags: prelox