LP Support Kniebrace no 706

  • LP Support Kniebrace no 706

De LP Support kniesteun geeft comfortabele druk en steun aan het kniegewricht. Het laat uw bewegingen vrij terwijl het toch support biedt voor de knieschijf. De kniesteun is gemaakt van elastisch neopreen, wat zorgt voor een optimale pasvorm en veel draagcomfort. De steun is dan ook prima geschikt om dagelijks te gebruiken. Het materiaal zorgt tevens voor een goede compressie en therapeutische warmte. Dit zorgt ervoor dat de pijn in het getroffen gebied sneller kan worden bereikt.

De kniesteun geeft goede algemene support en is ideaal wanneer net iets meer druk nodig is om de knie te stabiliseren. Deze kniesteun is met name geschikt ter ondersteuning van de overbelaste knie. Ook biedt de kniesteun ondersteuning bij artrose, lichte verstuikingen, slijtage, lichte kneuzingen, bij gevoelens van instabiliteit en als bescherming tegen schaafwonden. De kniesteun laat uw bewegingen vrij terwijl het toch support biedt.

Contra indicatie:
Door de druk op de knieschijf is deze brace minder geschikt voor problemen met de knieschijf. In het geval van knieschijf blessures, raden wij de open kniesteun aan. Door de opening bij de knie van deze brace vermindert de druk op de knieschijf.

Meet de omtrek van de knie terwijl het been volledig gestrekt is (in het midden over de knieschijf).

small 33.0 - 35.6 cm

medium 35.6. - 38.1 cm

large 38.1 - 43.2 cm

x-large 43.2 - 50.8 cm

Zet bij uw bestelling de juiste maat.Kleur
De kniebrace is leverbaar in de kleur blauw. 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Informatie

  • Merk: LP support
  • Model: 1 stuk
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs

  • €25,20

  • Excl. BTW: €20,83

Tags: lp-support