Absolute Colostrum Powder 30% IgG fd

  • Absolute Colostrum Powder 30% IgG fd

Productinformatie

Colostrum of biest (biestmelk) is een bijzonder en natuurlijk product, het voorziet pasgeborenen van belangrijke stoffen voor het opbouwen van hun immuunsysteem. Het bevat voedingsstoffen, groeistoffen, immuun-eiwitten, vitamines en mineralen. Colostrum wordt door alle zoogdieren geproduceerd, dus ook door de mens zelf. Mattisson Colostrum is afkomstig van geselecteerde Nederlandse koeien, de beste koeien ter wereld!

 

Colostrum van koeien kan ook door andere dieren en mensen gebruikt worden. De koe produceert een universele colostrum die door bijna alle zoogdieren (en mensen) goed geaccepteerd wordt. De moleculaire structuur van colostrum is vrijwel identiek aan die van menselijk colostrum.

 

Mattisson Colostrum, als aanvulling in dagelijkse dieet geeft  op een natuurlijke manier verbetering van de algehele vitaliteit en een verhoging van het welzijn gevoel.

 

Verkrijgbaar als los poeder in een verpakking van 125 gram en in capsulevorm (Absolute Colostrum 400 mg, 90 vcaps).

 

Land van herkomst: Nederland

 

Belangrijk


De colostrum die wordt verzameld binnen 12 uur na het kalveren bevat het hoogste percentage werkzame stoffen. Daarna neemt dit percentage snel af! Sommige colostrum producten worden gesproeidroogd. Tijdens dit proces verliest het colostrum veel van zijn werkzame stoffen. Bij sproeidrogen worden vaak hoge temperaturen gebruikt. Colostrum mag niet te warm worden en beste manier om alle nutrienten zoveel mogelijk te behouden is vriesdrogen.


Mattisson Absolute Colostrum Powder is gevriesdroogde 12 uurs colostrum.


Mattisson Absolute Colostrum bevat een hoog gehalte (30%) aan immuun eiwitten (IgG Immunoglobulinen). Gebruiksadvies


2 x daags 1 -2 tl toevoegen aan een smoothie, shake, yoghurt of vruchtendrank of neem 2 x daags 1 tot 2 capsules. Voor een optimale werking is het belangrijk na de inname van colostrum geen warme thee of koffie in te nemen.

 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Informatie

Prijs

  • €27,71

  • Excl. BTW: €25,42

Tags: mattisson