Ginkgo Biloba Bio 130 mg 60 capsules

  • Ginkgo Biloba Bio 130 mg 60 capsules

De Ginkgo biloba of Japanse notenboom, oorspronkelijk afkomstig uit Centraal China, is de oudste levende boomsoort op aarde (circa 300 miljoen jaar). Het extract van de bladeren van Ginkgo biloba heeft op diverse manieren een gunstige invloed op onze gezondheid. In de traditionele Chinese geneeskunde wordt ginkgoblad al meer dan 5000 jaar gebruikt om de gezondheid te ondersteunen.

Samenstelling per capsule (dagdosering):
Ginkgo biloba-extract           130 mg
(biologisch, PhytoPrevent)

PhytoPrevent kruidenextracten worden geproduceerd in Europa volgens een gepatenteerde extractiemethode. Hierbij wordt een zeer breed spectrum aan actieve bestanddelen geëxtraheerd, waardoor de eigenschappen van de oorspronkelijke plant zoveel mogelijk behouden blijven.

Hulpstoffen: 
Vulstof: acaciavezel, hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule), antiklontermiddelen: koolzaadolie, siliciumdioxide.

Gegarandeerd vrij van: 
Gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Let op: 
Kan de werking van antistollingsmiddelen beïnvloeden. Vanwege de bloedverdunnende werking is het aan te bevelen het gebruik van ginkgo-extract een week voorafgaande aan een operatie te staken. Vermijd gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Gebruik:
1-2 capsules per dag bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Informatie

  • Merk: Vitals
  • Model: 60 capsules
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs

  • €29,95

  • Excl. BTW: €27,48

Gerelateerde producten

Tags: vitals