Breast Grow serum Sur Plus

  • Breast Grow serum Sur Plus

Voor toename van 1 cupmaat gedurende tenminste 2 maanden 1 tot 2 maal per dag aanbrengen op de borsten. De borsten worden geleidelijk veerkrachtiger, steviger en groter. Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden dit serum 3 maanden te gebruiken. Indien gewenst kan de kuur nogmaals worden herhaald en kan maximale toename van 2 cupmaten worden bereikt. Breng een kleine hoeveelheid Sur Plus Breast Grow Serum aan op de borst. Verdeel Sur Plus Breast Grow Serum met draaiende lichtmasserende bewegingen over de gehele borsten. Masseer bij voorkeur enkele minuten.

Er is nu een manier om de borsten groter en steviger te maken zonder dat de melkklier wordt aangetast en dat er littekens van komen. Dit spectaculaire serum zorgt met een 2 maandenkuur voor een vergroting van minimaal 1 cupmaat en remodelleert bovendien de contouren van de borsten.

Mooie borsten; een belangrijk lichaamsonderdeel voor vrouwen!
Mooi gevormde borsten zijn de essentie van vrouwelijkheid maar ze zijn bij iedere vrouw anders wat tot onzekerheid kan leiden. Of ze nu klein of groot zijn, vrouwen zijn meestal niet tevreden over de vorm of volume van de borsten. 

Helaas moeten we concluderen dat borsten niet de hele levensduur mooi en stevig blijven. Tijdens de ontwikkeling van borstweefsel bij jonge vrouwen worden voldoende weefselcellen opgebouwd terwijl bij het ouder worden, de afbraak juist groter wordt. Helaas kan dit leiden tot hangende borsten omdat de huid zich niet aanpast aan het verminderde volume van het weefsel. Naast ouderdom, kunnen ook zwangerschap en wisselingen in gewicht een belangrijke rol spelen bij het minder mooi worden van borsten. 

Een goede uiterlijke verzorging van de borsten is dan ook niet meer weg te denken in deze tijd en borstoperaties zijn de laatste jaren immens populair geworden. Er is echter nog altijd een zeer groot aantal mensen, dat het een eng idee vindt, zich te laten implanteren voor het verkrijgen van jeugdige, volle en stevige borsten. Ook zijn er pillen verkrijgbaar met dergelijke claims. Het slikken van pillen wordt veelal niet door iedereen prettig ervaren.

Klier- en vetweefsel en Sur Plus Breast Grow Serum:
Omvang en vorm van de borsten worden bepaald door de hoeveelheid klier- en vetweefsel die de borst bevat. Over het algemeen bestaan de borsten voor de helft van hun omvang uit vetweefsel, voor de andere helft uit klierweefsel. De onderhuidse vetlaag vormt een soort omhulsel van de klierkwabben, de dikte ervan varieert per vrouw en bepaald mede het formaat van de uiteindelijke borst. Het onderhuidse vet dat als een mantel rondom de melkklier ligt, is dus het aangrijpingspunt voor borstvergroting en het herstel van een mooi gevormd decolleté.

C-Volexten™ en C-Fermexten™; een bewezen effect!
Wat doet Sur Plus Breast Grow Serum:
Het klinisch geteste ingrediënt C-Volexten™ stimuleert en ontwikkelt een onderhuids vetlaagje die plaatselijk de huid wat voller maakt. De speciaal op de borsten afgestemde dosering zorgt voor een toename van het borstvolume. De borst krijgt daardoor een mooie, aantrekkelijke en stevige vorm. Het eveneens toegevoegde C-Fermexten™ is een actief cosmetisch ingrediënt dat klinisch getest is op de borstliftende eigenschappen. Deze bijzondere en natuurlijke stof verbetert de conditie van de lederhuid, die erg belangrijk is voor vorm en elasticiteit van de borsten. C-Fermexten™ gaat het slap worden van het borstweefsel tegen waardoor de borsten weer stevig worden. Dit beauty-serum is een belangrijke aanvulling op de dagelijkse huidverzorging. Het serum is heerlijk zacht, trekt snel in en heeft een lichte, subtiele geur.

Sur Plus Breast Grow Serum is een pijnloze, eenvoudige en vooral uitermate doeltreffende manier om de borsten te vergroten, een liftende behandeling te geven en te verstevigen. Dit echter zonder dat het mes van de plastisch chirurg hieraan te pas hoeft te komen. Na slechts een paar maanden zult u al een zichtbaar grotere en stevigere borsten hebben.

Door consequent gebruik van Sur Plus Breast Grow Serum worden de borsten steviger en neemt het volume toe. Het serum stimuleert de ontwikkeling van de onderhuidse vetlaag en vergroot de borsten zonder de melkklieren aan te tasten. 

Ingrediëntenlijst Sur Plus Breast Grow Serum: 
Aqua, Olea Europaea oil, Ceteary alcohol, Glucerin, C-volecten, C-Fermexten, Butyrospermum Parkii Butter, Shorea Robusta Butter, Cetearyl Glucosude, Cocos Nucifera, Hydrolyzed silk Protein, Tocopherol, Xanthan Gum, Parfum, Diazolidinyl Urea, Potassiom Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Informatie

  • Model: 70 ml
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs

  • €72,02

  • Excl. BTW: €66,07

Tags: sur plus