Vitotaal Koninginnegelei Gelee Royale

  • Vitotaal Koninginnegelei Gelee Royale

Koninginnegelei, zoals Royal Jelly ook wordt genoemd, is een zeldzaam product, dat door bijen wordt gemaakt. Bij het hiërarchisch opgebouwde bijenvolkje neemt het een prominente plaats in. Zo krijgt de uitverkoren koninginnelarve de eerste zes tot zeven dagen van haar leven pure Royal Jelly op het menu. Ter vergelijking: een gewone larve, die later aan het werk zal moeten, krijgt maar twee tot drie dagen Royal Jelly en moet het daarna met stuifmeel en honing doen. In die zes dagen neemt de koninginnelarve zo'n 3000 keer in gewicht toe. Ze wordt twee keer zo groot als een werkbij en leeft ook veel langer. Ze wordt vijf tot zes jaar, terwijl een werkbij maar zo'n 45 dagen oud wordt. Koninginnegelei blijkt een bijzonder product met een groot scala aan stoffen, van biologische suiker en enzymen.

Plantaardige kwaliteit 
Vitotaal® Gelée royale is een natuurlijk middel zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur-, geur- en smaakstoffen of conserveermiddelen. De productie geschiedt onder strenge kwaliteitscontrole. 

Botanische naam  Royal jelly 

Samenstelling
Bevat 166 mg Royal Jelly concentraat, overeenkomend met 500 mg Royal jelly; tarwekiemolie, soja-olie, natuurlijke tocoferolen (Vit. E); capsulemateriaal: gelatine, glycerine, water. 

Bevat geen: 
lactose, gluten, suiker, gist, conserveermiddelen, kleur-,  geur- en smaakstoffen.

Gebruik:
2 maal daags 1 capsule met een 1/2 glas water na de maaltijd innemen. 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Informatie

  • Merk: vitotaal
  • Model: 45 capsules
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs

  • €15,37

  • Excl. BTW: €14,10