Johannesolie a. vogel

  • Johannesolie a. vogel

Johannesolie

Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid

Johannesolie van A.Vogel is een zuiver natuurlijk middel dat het herstellend vermogen van de huid ondersteunt. De olie helpt daardoor bij een droge, ruwe of schrale huid. Ook bij borstvoeding kan Johannesolie ondersteuning bieden doordat het tevens ruwe en schrale tepels kalmeert en verzorgt.

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij:
Ondersteunt de huid
Verzorgt de tepels bij borstvoeding
Bij een ruwe, droge en schrale huid
100% natuurlijk
De huid als orgaan

Met een oppervlak van anderhalve m2 is de huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam. Op elke vierkante centimeter huid bevinden zich gemiddeld drie miljoen cellen, vijftien haren, vijftien talgklieren, zo’n 100 zweetklieren, ongeveer 200 pijnpuntenen en talloze tastsensoren waarmee we voelen of iets hard of zacht, warm of koud, glad of oneffen is. Dat maakt de huid ook meteen het meest kwetsbare orgaan en gevoelig voor ruwe en schrale plekken.

Sint-Janskruid bij een ruwe en schrale huid

Johannesolie wordt gemaakt van de vers geplukte bloemen en bloemknoppen van Sint-Janskruid. Sint-Janskruid staat al van oudsher om haar wondhelende invloed. Bovendien geeft het bacteriën en ontstekingen minder kans en helpt het bij ruwe en schrale plekjes op de huid. De olie geperst uit ecologisch gekweekte zonnebloemen heeft tevens het effect dat het droge, schrale en ruwe plekjes op de huid helpt te herstellen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Informatie

  • Merk: dr. Vogel
  • Model: 50 ml
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs

  • €8,22

  • Excl. BTW: €7,54