Kelpasan a. vogel

  • Kelpasan a. vogel

Kelpasan

Goed voor de schildklier*
Ondersteunt de energiestofwisseling*

Kelpasan van A.Vogel ondersteunt de schildklier en de stofwisseling. Dat komt doordat het product rijk is aan jodium. Het is met name geschikt voor mensen die in hun dagelijkse voeding te weinig producten eten die veel jodium bevatten. Denk aan volkoren brood, veldsla, groene kool en zeevruchten. Die dragen bij aan een goede stofwisseling.

De bijzondere eigenschappen van Jodium voor u op een rij:
Goed voor de schildklier
Ondersteunt de energiestofwisseling
Extra jodium ter aanvulling op de voeding
100% natuurlijk
Wat doet de schildklier?

De schildklier is een klein kliertje in de hals dat een belangrijke rol speelt in het goed laten verlopen van allerlei processen in ons lichaam, waaronder de stofwisseling. Om goed te kunnen functioneren, heeft de schildklier jodium nodig. Jodium fungeert namelijk als bouwsteen voor belangrijke stoffen die de schildklier uitscheidt.

Jodium in Kelpasan

Jodium is dus een belangrijke bouwstof om de schildklier optimaal te laten functioneren en de stofwisseling te ondersteunen. Kelpasan van A.Vogel is een zuiver natuurlijk middel dat is gemaakt uit de unieke zeewiersoort Macrocystis pyrifera (grote kelp). Deze plant is van nature rijk aan jodium. Een tablet Kelpasan bevat daardoor maar liefst 0,2 mg jodium (de dagelijkse behoefte aan jodium bedraagt 0,15 - 0,2 mg).

Let op: Kelpasan niet gebruiken tijdens de zwangerschap, tijdens de periode dat borstvoeding wordt gegeven en bij overgevoeligheid voor jodium.

*Jodium is goed voor de schildklier en ondersteunt de energiestofwisseling.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Informatie

  • Merk: dr. Vogel
  • Model: 200 tabletten
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs

  • €11,30

  • Excl. BTW: €10,37