Ogentroost oogdruppels ampullen Weleda

  • Ogentroost oogdruppels ampullen Weleda

Zelfzorg - Gezond op eigen kracht

Een gezond lichaam geeft je kracht en een goed gevoel. Je bent fit, helder van geest en kunt de wereld aan. Je lichaam zoekt van nature altijd een gezond evenwicht en dat kun jij ondersteunen. Jij weet zelf het beste wat jouw lichaam nodig heeft en bent dus de expert op het gebied van je gezondheidsbehoeften. Als je de verantwoordelijkheid neemt voor het behoud van je gezondheid ga je op zoek naar manieren om in balans te blijven. Weleda wil je hier graag bij helpen en heeft hiervoor een breed assortiment aan gezondheidsproductenmedische zelfzorghulpmiddelen en zelfzorggeneesmiddelen die je gezondheid op natuurlijke wijze kunnen ondersteunen. Bij de ontwikkeling van gezondheidsproducten, medische zelfzorghulpmiddelen en zelfzorggeneesmiddelen gaat Weleda uit van de eigen krachten van je lichaam en haar zelfherstellend vermogen. De vraag die Weleda hierbij inspireert, is: hoe blijf je gezond?

Bij de ontwikkeling van gezondheidsproducten, medische zelfzorghulpmiddelen en zelfzorggeneesmiddelen gaat Weleda uit van gezondheid, van kwaliteit van leven en aandacht voor zowel lichamelijke als geestelijke aspecten. Zowel de gezondheidsproducten, medische zelfzorghulpmiddelen als de zelfzorggeneesmiddelen bevatten alleen plantaardige, minerale en soms dierlijke stoffen (zoals bijenwas) van biologische of biologisch dynamische kwaliteit. Ze hebben geen synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen. 

Lees voor gebruik van de gezondheidsproducten en de medische zelfzorghulpmiddelen de gebruiksaanwijzing in de verpakking en lees voor gebruik van de geneesmiddelen altijd eerst de bijsluiter.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Informatie

  • Merk: Weleda
  • Model: 10 st
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs

  • €9,99

  • Excl. BTW: €8,26

Tags: weleda