AlkaGreens capsules

  • AlkaGreens capsules

Productinformatie

AlkaGreens is een hoogwaardig en uniek superfood product dat is gebaseerd op natuurlijke vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen en anti-oxidanten. AlkaGreens helpt bij de ondersteuning van een goede levensstijl en is een sterk basisch product.

Met AlkaGreens haalt u het beste van twee werelden in huis. Aan de ene kant de kracht van chlorofyl-rijke groenten, algen en grassen. Anderzijds bevat het natuurlijke antioxidanten uit diverse groenten, bessen- en fruitsoorten. Om het geheel verder te versterken, bevat het een prebioticum (Inuline, voedingsvezel) en een probioticum (Lactospore™) en een enzymen-complex (Digezyme™). 

AlkaGreens is een goede aanvulling op de verzurende Westerse eet- en levensstijl (gebruik van teveel dierlijke eiwitten, teveel suiker, te weinig volkoren producten en stress). Het bevat belangrijke voedingsstoffen, is rijk aan vezels en bevat alkalische ingrediënten.
1 serving (10 gr) bevat 50% van de ADH aan Vitamine C. Vitamine C beschermt het lichaam tegen oxidatieve schade en biedt ondersteuning aan de normale psychologische functies van het lichaam. Daarnaast draagt het bij aan de vermindering van vermoeidheid en ondersteunt de collageen opbouw van bloedvaten. Tevens ondersteunt vitamine C een sterk immuunsysteem.

Gebruiksadvies: 1-3x daags 2-3 capsules. 
Mattisson AlkaGreens is ook verkrijgbaar als los poeder in een verpakking van 300 gram. 


Download hier het etiket

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Informatie

Prijs

  • €18,95

  • Excl. BTW: €17,39

Gerelateerde producten

Tags: mattisson