Carbuloss Koolhydraatblokker Natusor

  • Carbuloss Koolhydraatblokker Natusor

Het geheim van Carbuloss zit in Fabenol Max, een erg krachtig poederextract van witte nierbonen (phaseolus vulgaris) waarvan wetenschappers hebben ontdekt dat ze de absorptie van overtollige koolhydraten door het spijsverteringssysteem tegengaan. Fabenol is het krachtigste extract van witte nierbonen dat vandaag de dag op de markt is.

Witte nierboonextract was onlangs te zien op de Dr. Oz show waar de dokter samen met zijn assistente, dieetexperte Lisa Lynn, besloot dat het extract “een van de best bewaarde geheimen” in de wereld van de dieetsupplementen is.

Toch moet je opletten: het is niet omdat Carbuloss koolhydraten tegenhoudt, dat het licht daarom op groen staat om te eten wat je wil, zoveel je maar wil. Eigenlijk zou je net je inname van koolhydraten moeten proberen te beperken om de beste resultaten te garanderen. We raden aan om Carbuloss en het krachtige witte nierbonenextract te gebruiken in combinatie met een gezond dieet en voldoende beweging, om een optimaal resultaat te kunnen bekomen!

Gebruiksaanwijzing Carbuloss

Carbuloss dient 30 minuten voor een maaltijd, rijk aan koolhydraten te worden ingenomen, driemaal daags, omdat de effecten van één enkele capsule twee tot drie uur kunnen blijven voortduren.

Ingrediënten Carbuloss

Samenstelling per 1 capsule     %ADH* 
Fabenol Max (Witte nierbonen / Phaseolus Vulgaris    350 mg.   
Saleretin (Salacia Reticulata)     90 mg.   
Green Tea (Camellia Sinensis     50 mg.  
Brown Algae (Ascophyllum Nodosum)     50 mg.   

Overige ingrediënten: Microkristallijne Cellulose, Silicium Dioxide, Talcum, Magnesium Silicate

Inhoud

60 capsules

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Informatie

  • Model: 60 tabletten
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs

  • €30,80

  • Excl. BTW: €28,26

Gerelateerde producten

Tags: natusor