Alka Vitae Thee

  • Alka Vitae Thee

Al sinds de oudheid houdt de mens zich bezig met het reinigen ofwel het ontzuren van het lichaam door het drinken van kruidenthee. Kruiden bevatten elementen die, wanneer ze via extractie in het lichaam komen, de energie hebben om gebonden restzuren te breken en de afvoer van restzuren uit het lichaam te versnellen. Alka® Thee is samengesteld uit een optimale verhouding van 52 verschillende soorten kruiden waardoor de selectie het gehele spectrum bevat van elementen waaruit het lichaam bestaat. Door deze brede kruidenvariatie kan Alka® Thee dagelijks worden gedronken om het lichaam te ontzuren.

Daarnaast is Alka® Thee ook erg lekker. U combineert actieve lichaamsreiniging met het drinken van een heerlijke frisse mild kruidige thee. Alka® Thee verhoogt de lichaamscirculatie. Het zorgt voor de afvoer van overtollig vocht en verbetert de stofwisseling. Daarnaast ondersteunt het de reiniging van de blaas, de lever en de nieren.

Drink dagelijks 3 tot 5 koppen Alka® Thee. Hoe meer koppen u drinkt des te intesiever gaat u ontzuren. Drink Alka® Thee ook bij uw maaltijden om de spijsvertering te verbeteren.

Alka® Thee is onmisbaar in een gezond, ontzuurd en vitaal leven.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Informatie

  • Model: 100 zakjes
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs

  • €25,66

  • Excl. BTW: €23,54

Tags: alka vitae