Absolute Chaga Powder Extract

  • Absolute Chaga Powder Extract

Toepassing van Mattisson Absolute Chaga Powder: Oorsprong en herkomst: Chaga (Inonotus obliquus) groeit op de stam van berkenbomen en onttrekt hieruit het zgn. betaline zuur. Mattisson Chaga is afkomstig van berken rond het Baikal meer in Siberië. Traditioneel geoogst om er heet-water (thee-) extract van te vervaardigen.
Ingrediënten van Mattisson Absolute Chaga Powder: Chaga Poeder extract (Inonotus obliquus) 100 gram
Mattisson Chaga bevat een 12:1 heet-water extract met 33,1% polysacchariden en 2,6% triterpenen (betaline zuur derivaat).
Gebruik van Mattisson Absolute Chaga Powder: Los 1-2 x ddaags 1 maatlepel Chaga poeder op in water, juice, smoothie of health drink. 1 afgestreken maatschep bevat 750 mg. Geschikt voor vegetariërs. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Hoe Chaga te gebruiken

Stel je open voor de betovering van de wereld van de paddenstoelen en pluk de vruchten! Dit kan je grootste bondgenoot worden.  Chaga brokken zijn fantastisch voor het maken van een thee. Vul een hittebestendige theepot met bronwater en laat het trekken tot het water een donkere kleur krijgt, als je wilt kun je het een uur of zo laten trekken. Schenk dan in en geniet.  Chaga brokken kunnen opnieuw gebruikt worden in de pot, totdat je ziet dat het water lichter blijft. Hergebruik dan tenslotte je Chaga brokken door er een tinctuur op alcohol basis van te maken.

Chaga poeder kan over je eten gestrooid worden en toegevoegd aan smoothies, of welk ander recept dan ook. Chaga kan zonder moeite deel gaan uitmaken van je leven van alledag.  Tincturen kunnen eveneens toegevoegd worden aan dranken. Je kunt een paar druppels toevoegen aan je favoriete drank, of je zou de woorden van Ron Spinosa kunnen opvolgen, “The Chaga Story”, The Mycophile 47, no. 1. Spinosa beweerde, na zijn overleg met een Russische geneesheer, dat de tinctuur op alcoholbasis in Rusland drie keer per dag ingenomen wordt, één druppel voor ieder jaar van je leven.

Om te weten te komen waar de dichtstbijzijnde bron is, bezoek - www.findaspring.com. Kokend water verandert de structuur van het water en veroorzaakt een reactie van de witte bloedcellen, zelfs als het water al afgekoeld is. Het is beter om het water niet hoger te verhitten dan tot driekwart van het kookpunt (75 graden Celsius). In de onderzoeksgeschriften - “De invloed van het koken van voedsel op de bloedstructuur van mensen “, door Paul Kouchakoff (Zwitserland), M.D. (Parijs 1930) staat te lezen: “Gewoon drinkwater , gedurende een half uur verhit tot een temperatuur van 87 graden Celsius, verandert ons bloed niet, maar hetzelfde water, indien verhit tot 88 graden Celsius, doet dat wel. Er zijn tot heden geen toxische bijwerkingen van Chaga gemeld. Chaga is bijzonder weldadig voor ons leven, het ondersteunt het leven.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Informatie

Prijs

  • €30,80

  • Excl. BTW: €28,26

Tags: mattisson, raw, superfood