Body Detox 2 - met Bitterroot, Arjun Tree e.a.

  • Body Detox 2 - met Bitterroot, Arjun Tree e.a.

Productinformatie van Mattisson BodyDetox2:
Algemene informatie:
BodyDetox 2 bevat een complex van kwalitatief hoogwaardige kruiden als Bitterroot, Kapperstruik, Arjun Tree e.a. Deze kruiden staan al eeuwenlang bekend vanwege het feit dat ze weldadig zijn voor de lever en de galfunctie.

Toepassing van Mattisson BodyDetox2:
BodyDetox 2 ondersteunt de reinigende werking van de lever, is goed voor de galfunctie en is weldadig voor de gezondheid.

Ingrediënten:
Cinchorium intybus, Capparis spinosa, Solanum nigrum, Terminalia arjuna, Swertia chirata, Mandoora poeder, Cassia occidentalis, Tamarix galllica, Phyllanthus niruri, Picrorhiza kurroa, Eclipta alba, Cellulose microcristalline, Croscarmelose, Natrium, Zetmeel, Kiezelzuur, Plantaardig Magnesiumstearaat.

Dit product is glutenvrij en bevat geen gist, zuivelproducten, maïs, bijenwas, soja, rijst, smaak-/kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Gebruiksadvies
2 x daags 2 tabletten tijdens of na de maaltijd. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Tabletten met water innemen.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Informatie

Prijs

  • €19,95

  • Excl. BTW: €18,82

Tags: mattisson, detox