Body Detox 1 - met Mariadistel, Artisjok e.a.

  • Body Detox 1 - met Mariadistel, Artisjok e.a.

Oorsprong

Het reinigen van het lichaam werd vroeger gedaan in de vorm van het innemen van kruiden en het masseren van het lichaam. Tegenwoordig zijn er verschilende soorten van detox mogelijk. 

Werking

BodyDetox 1 bevat een mix van kwalitatief hoogwaardige kruiden als Geelwortel, Mariadistel en Artisjok. Al deze kruiden ondersteunen de werking van de lever en de galfunctie, die een cruciale rol spelen in het reinigingsproces van het lichaam.

Ingrediënten:
Curcuma Longa, Mariadistel, L-Methionine, Gelatine (capsule), Taurine, Artisjok Blad Extract, L-Carnitine, OPC Pijnboom-bastpoeder, Kiezelzuur, Echinaceawortelpoeder, Paardebloemwortel, Groene Thee Poeder, Zoethout-wortelpoeder, Cichoreiwortelpoeder, Fenegriekzaadpoeder, Duizendbladpoeder, Zuurbesbastpoeder, Geelwortelpoeder, Plantaardig calciumstearaat, Capsicumvruchtpoeder, 
Vitamine B6, Canadese Geelwortel.

Dit product is glutenvrij en bevat geen gist, zuivelproducten, maïs, bijenwas, soja, rijst, smaak-/ kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Gebruiksadvies: 
1-2 x daags 1 capsule tijdens of na de maaltijd. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Capsules met water innemen.

Niet geschikt voor kinderen t/m 4 jaar.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Informatie

Prijs

  • €21,95

  • Excl. BTW: €20,71

Tags: mattisson