Absolute Chia Seeds Poeder

  • Absolute Chia Seeds Poeder

Productinformatie:
Chia Seeds of zaden zijn afkomstig van de bloemen van de Chiaplant (Salvia Hispanica). Deze plant werd door de Maya’s en Azteken al voor onze jaartelling gebruikt als medicijn. Chia zaden werden daarnaast gegeten als krachtmiddel voordat er een reis gemaakt werd of voordat er gevochten werd. Tegenwoordig worden de chia zaden in Midden-Amerika nog steeds gebruikt bij het koken. De zaden zijn bruin, grijs, zwart en wit gespikkeld van kleur en ovaal van vorm. Chia zaden bevatten van nature veel omega-3 vetzuren, voedingsvezels, antioxidanten, vitaminen, eiwitten en mineralen en worden met recht tot de Superfoods gerekend.

Door de chia seeds op een langzame temperatuur te vermalen wordt Mattisson Abolute Chia Seeds Poeder verkregen. Dit poeder is vrij van smaak- of kleurstoffen, conserveringsmiddelen, zuivel, soja, maïs, rijst en bijenwas. 

Verkrijgbaar in een verpakking van 125 gram.

Land van herkomst: Mexico

Belangrijk:
Chia zaden passen prima in een actieve en gezonde levensstijl en zijn ideaal voor 55-plussers en sporters. Chia zaden worden gemakkelijk door het menselijk lichaam verteerd en hoeven niet zoals bij lijnzaad gemalen te worden.

Gebruiksadvies:
1-3 x daags 1-3 theelepels chia seed poeder toevoegen aan muesli, yoghurt, salade, smoothie of soep. In contact met water zwelt het poeder licht op en scheidt een gel af. Dit is een natuurlijk proces en de gel kan gewoon gedronken worden. De snelste en eenvoudigste manier om chia seed poeder te gebruiken is om een eetlepel aan een glas vruchtensap toe te voegen. Laat dit 5 minuten staan en roer het geheel nogmaals door.

Download hier het etiket

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Informatie

Prijs

  • €5,65

  • Excl. BTW: €5,18

Tags: mattisson, superfood, raw, chia