Absolute Bijenpollen Poeder Raw

  • Absolute Bijenpollen Poeder Raw

Productinformatie: 
Stuifmeel is het fijne poeder dat het mannelijke deel van een bloem maakt en uitscheidt. Bijen verzamelen dit stuifmeel en voegen er honing of nectar aan toe waardoor er korrels ontstaan, soms zie je deze korrels aan hun pootjes zitten. Deze korrels noemt men bijenpollen en worden meegenomen naar de bijenkorf. In de korf dienen ze als voeding voor de koningin en als bescherming van de korf tegen bacteriën en schimmels. Door de eeuwen heen werden bijenpollen door verschillende volkeren (in Egypte en China) gebruikt.

Mattisson Absolute Bijenpollen poeder Raw zijn bij lage temperatuur gemalen bijenpollen. 

Verkrijgbaar in een verpakking van 125 gram.

Land van herkomst: Spanje 

Belangrijk:
Bijenpollen behoren tot één van de meest volledige en hoogwaardige voedingsbronnen voor de mens. Bijenpollen bevatten 185 bekende natuurlijke ingrediënten, waaronder de volledige range van alle bekende vitaminen (pro vit A, B, C, D, E, K), 22 verschillende aminozuren (inclusief de 8 essentiële aminozuren die het lichaam niet zelf kan maken), 27 verschillende mineralen (o.a. ijzer, zink, magnesium, calcium), enzymen, koolhydraten en vet en zijn caloriearm. 
In het boek “Bijen in dienst van de mensheid” beschrijft Dr. Joirisch de preventieve en opbouwende eigenschappen van bijenstuifmeel voor de mens.

Gebruiksadvies: 
Mattisson Absolute Bijenpollen Poeder Raw heeft een specifieke uitgesproken zoetige smaak en kan dus puur gegeten worden. Daarnaast kunt u ook 2 eetlepel Absolute Bijenpollen Poeder Raw mengen met water, vruchtensap of yoghurt om uw eigen gezonde Supersmoothie of Supershake creëren.

Download hier het etiket

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Informatie

Prijs

  • €13,32

  • Excl. BTW: €12,22

Tags: bijenpollen, beepol, mattisson, raw, superfood